Sport

2013.04.17. 16:43

Kikaptak a fürediek

Váratlan, kétgólos vereséget szenvedett a Körmend otthonában az éllovas Balatonfüred a labdarúgó NB III-ban.

Napló sport

Körmend-Balatonfüred 3:1 (2:0)
Körmend, 50 néző. V.: Varga (Huszár, Balogh).
Körmend: Hajgató - Csenterics, Bezdi, Kósik, Takács M., Sipos (Németh), Makai, Takács Á., Niksz (Kis-Nemes), Szalai (Horváth), Balikó. Edző: Molnár Károly.
Balatonfüred: Filipánics - Tar, Szabó, Karácsony, Tóth, Boromisza G., Boromisza D., Benedek (Babik), Gubicza (Burcsik), Tornyai (Babics), Kovács. Edző: Pető Tamás. Kiállítva: Karácsony az 58. percben.

A 18. fordulóból elhalasztott mérkőzését pótolta szerdán az éllovas. A 6. percben Sipos cselezgetett és a kapu elé belőtt labdáját Csenterics senkitől sem zavartatva két méterről kapuba gurította, 1:0. A 12. percben Takács ugratta ki Nikszet, aki 17 méterről a kapuba ívelt, 2:0. Az 51. percben Tóth jobboldali szabadrúgása után a hazai kapus csak kiütni tudta a labdát, Kovács közelről nem hibázott, 2:1. Az 58. percben Niksz lépett ki a védők között, Karácsony utolsó emberként szabálytalankodott vele, piros lap. A 85. percben Kovács szabálytalankodott Niksszel szemben, a megítélt 11-est Takács értékesítette, 3:1.

Alacsony színvonalú mérkőzésen teljesen megérdemelt vereség.

Jók: Takács, Niksz, ill. senki.

Pető Tamás: - Gratulálok a Körmendnek, az első 10 percben megvertek minket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!