Sport

2013.04.12. 10:43

Pikáns meccsek, derbik hétvégén a megye I-ben

Veszprém megye - Fűzfőn, Peremartonban és az Ajka Kristály otthonában is izgalmas mérkőzés várható a labdarúgó megyei első osztály hétvégi fordulójában. Persze vélhetően a többi pályán sem unatkoznak majd a nézők.

Horváth Gábor

Szombaton három, vasárnap öt mérkőzést rendeznek a labdarúgó megyei első osztály 20. fordulójában. A meccsek 16 órakor kezdődnek.

A program, szombat, Tapolca -(3.)Herend (15.): érdekes módon a Tapolca ezen a tavaszon hazai pályán minden alkalommal kikapott, idegenben viszont mindig nyert. A herendiek rosszul kezdték a szezont, és vissza is csúsztak az utolsó előtti helyre.

Fűzfő (9.)-Öskü (6.): három siker után legutóbb kikapott a Fűzfő, amely várhatóan pikáns mérkőzésen találkozik az idén eddig négyből négyet bukó ösküiekkel. A két csapat között ugyanis a télen jelentékeny edző és játékosvándorlás zajlott le.

Peremarton (12.)-Gyulafirátót (8.): a Peremarton idén hazai pályán még veretlen, míg a gyulafirátótiak az elmúlt két fordulóban nem találtak legyőzőre. Jó meccsre van kilátás.

Az ajkaiak (fehér mezben Orbán A.) remek formába lendültek (Fotó: Penovác Károly)

Vasárnap, Sümeg (14.)- Pét (2.): tavasszal eddig mindössze egyetlen pontot szerzett a Sümeg, így a mezőny papíron második legerősebb csapata idegenben is esélyesként lép pályára.

Ajka Kristály (5.)-Várpalota (13.): előző két találkozóján meggyőző sikert aratott a Kristály, a Várpalota is jó formában van, a forduló egyik rangadója lehet a meccs.

Úrkút (1.)-Devecser (7.): a címvédő és listavezető Úrkút nyugodtan, jó állapotban készülhet a szomszédvári derbire. A devecseriek az előző két körben rangadókon maradtak alul.

Balatonalmádi (16.)-Alsóörs (4.): a sereghajtó múlt héten szezonbeli második sikerét aratta, ami nyilvánvalóan feldobja a társaságot, ennek ellenére a dobogóra remek eséllyel pályázó Alsóörs jóval esélyesebb.

Ugod (10.)-Csetény (11.): egy helyezés, de hat pont a különbség. Az ugodiak az előző körben négy értékes pontot gyűjtöttek, a csetényiek továbbra is hullámzóan teljesítenek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!