Sport

2013.05.31. 11:26

Még meglehet a dobogós hely

Az NB III Bakony-csoportjának mezőnye is lezárja a szezont ezen a hétvégén. A megyei csapatok közül a Balatonfüred otthon, a Lombard Pápa II idegenben lép pályára.

A múlt héten a két megyei együttes épp egymás ellen szerepelt, a Balatonfüred 1:0-ás győzelmet aratott a Pápán.

Balatonfüred-Csorna

Lehet, hogy az idény jelentős részében a tabella élén tanyázó füredieket különösebben nem vigasztalja, de tény: a csapatnak van még esélye a dobogóra. A Balaton-partiak az utolsó kör előtt negyedik helyen állnak, két ponttal lemaradva a Mosonmagyaróvár csapata mögött.

Pető Tamás edző: - A harmadik hely a tét és ennek szellemében készülünk a találkozóra. Egyértelműen a győzelem a célunk. A múlt héten Pápán sok helyzetet kihagytunk és csak annyit adtunk ki magunkból, amennyi kellett. A fiatal hazaiak nem késztettek minket nagyobb erőkifejtésre. A Csorna egy erős középcsapat, ősszel öt gólt rúgtunk nekik, de ez ma már semmit sem jelent. (Kezdés: szombat, 17.00)

 

A Füred (balra Ferreira) otthon, a Pápa (Somogyi) idegenben zár (Fotó: Penovác Károly)


Újbuda-Pápa II

A Lombard másodikszámú csapata a 12. helyről várja az utolsó fordulót, a pápaiak előre már nem tudnak lépni, hátra viszont igen.

Nagy Mihály edző: - A balatonfürediek elleni találkozón jól kezdtünk, aztán kaptunk egy potyagólt, amelyet követően a vendégek lerendezhették volna a mérkőzést. A második félidőben kifejezetten jól játszottunk, de támadásban nem nyújtottunk jó teljesítményt és emitt nem sikerült megnehezítenünk a Füred dolgát. Az Újbuda vendégeként egy rossz minőségű műfüves pályán kell majd játszanunk, várhatóan még a szokásosnál is fiatalabb együttessel állunk ki. (Kezdés: szombat, 17.00)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!