Sport

2013.05.27. 10:51

Vendégsiker a megyei kézilabda rangadón

Befejeződött a férfi kézilabda NB I/B-s bajnokság, a legelőkelőbb helyen a Füred II zárt, negyedik lett.

Napló sport

A Veszprém II a hatodik, a Várpalota a nyolcadik, az Ajka a tizenegyedik helyen végzett.

KK Ajka-MKB II 23:32 (11:13)

Ajka, 200 néző.
V.: Bócz, Wiedemann.
Le Belier KK Ajka: IGNÁCZ - Horváth B. 1, Schmidt 2, Bajnóczi 2, Erőss 2, FÖLDESI 5, PAÁR 6 (3). Csere: Sarmon, Heizer (kapusok), Márkus, Tarlósi 1, Takács, Meiczinger 1, Pavelka 2, Huszti. Edző: Fülöp Imre.
MKB Veszprém II: BORBÉLY - Szeitl 2, GULÁS 2 (1), Pásztor 2 (1), Priczel, Kisék B. 3, STRANNIG 6. Csere: Kisék M., Rádai (kapusok), BUJDOSÓ 6, Pócz-Nagy 3, LIGETVÁRI 5, Bonyhádi 1, Albert-Tóth, Horváth 2, Schmidt. Edző: Csoknyai István.
Kiállítások: 6, ill. 10 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 3/2.

A veszprémi fiatalok (a labdával Strannig) magabiztosan nyertek (Fotó: Orosz Péter)

A megyei rangadót a veszprémiek kezdték jobban (3:8), s bár az Ajka felzárkózott (7:9), Borbély kapus lehúzta a rolót (8:12). A félidő utolsó perceiben újra kettőre csökkent a különbség. Szünet után három veszprémi gólra nem érkezett válasz, a folytatásban a vendégek könnyű gólokkal tovább növelték előnyüket.

Szentendre-VBSK 31:27 (14:14) Szentendre, 50 néző. V.: Horváth I., Kosztend. (A jegyzőkönyvről nem érkezett részletes jelentés.)

Folytatta vesszőfutását a Bányász és a szezon utolsó fordulójában is alulmaradt nem túl acélos ellenfelével szemben. Ezzel a vereséggel nem tudott feljebb lépni a tabellán annak dacára, hogy a rivális Tata is kikapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!