Sport

2013.06.12. 13:48

Országos bronz az asztalitenisz-bajnokságon

Bronzérmet szerzett a balatonfüredi színekben versenyző Göndör Fanni-Orosz Sára páros a fővárosban rendezett serdülő magyar asztalitenisz-bajnokságon.

Horváth Gábor

A Balatonfüredi FC két versenyzője bravúros sikert aratott a népes mezőnyt felvonultató, rangos megmérettetésen. A lányok két simább, egyaránt 3:0 arányban megnyert mérkőzést követően a legjobb négy közé jutásért nagyot csatáztak a Füle-Drabant (Kecskemét) párossal.

A két egység fej fej mellett haladt, végül a balatonfüredi duó 3:2 arányban bizonyult jobbnak vetélytársánál.Ezzel a győzelemmel Göndör Fanni és Orosz Sára bebiztosította magának a bronzérmet.

A fináléba jutásért a Fehér-Hartbrich (Statisztika) kettőssel kellett megküzdeniük, és az esélyesebb fővárosiak jobbnak bizonyultak (3:0), de a bajnoki döntőben ők is kikaptak és így a második helyen végeztek. A végső győzelmet a szintén a Statisztika PSC-t erősítő Harasztovich-Korda páros gyűjtötte be.

A Göndör Fanni-Orosz Sára páros (jobbra elöl) értékes harmadik helyet szerzett (Fotó: Nagy József)

A Balatonfüredi FC két harmadik helyet szerzett a félévzáró országos versenyeken (korábban beszámoltunk Németh Márton Dunaújvárosban szerzett újonc bronzérméről), ami kiemelkedő teljesítménynek számít.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!