Sport

2013.06.25. 07:41

Röplabdázó rendőrök

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2013. június 22-én immár második alkalommal rendezte meg az II. Országos Rendőr Amatőr Mix Strandröplabda Bajnokságot.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zánkai Új Nemzedék Központ N. K. Kft. területén, a vakító napsugarakkal megküzdve 16 csapat közel 100 fővel állt fel a hálók mentén, és küzdött lelkesen a győzelemért.

A rendezvény után bebizonyosodott: az minden tekintetben elérte célját. Amellett, hogy egyre többen hódolnak ennek a mozgásformának, számos sportbaráti kapcsolat jött létre, s a más területéről érkezők is megismerhették a Balaton-parti régió látványosságait, szépségeit.

A rendezvényt Vincze P. Márton az ORFK RSZKK igazgatója és Lakatos István ny. r. alezredes a VRSE elnöke nyitotta meg.

A versenyek után Vincze P. Márton, dr. Töreki Sándor r. dandártábornok, Veszprém megye rendőrfőkapitánya, Lakatos István ny. r. alezredes és Halmi Júlia ny. r. ezredes, a VRSE Senior Tagozatának Vezetője értékelték a napot és díjazták a résztevőket.

A legjobb játékos címet férfiaknál Széll Dániel (Széll-vész/Veszprém MRFK), nőknél Tetézi Szilviar. hdgy. (Beach RFK/ BRFK-Pest MRFK) kapta. Az ORFK különdíját Gyermek Láncfűrész a BRFK XXI. kerületi RK csapata vehette át.

A verseny támogatóinak jóvoltából jutalomban részesült a

Dr. Töreki Sándor r. dandártábornok a verseny lebonyolításban nyújtott segítségéért emlékplaketteket adott át Vincze P Mártonnak, a Zánkai Új Nemzedék Központ N. K. Kft. képviselőinek és a versenyt támogató három cég képviselőjének is.

Helyezések:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!