Sport

2013.07.22. 11:44

Lang Ádám mégis marad?

Pár hete még úgy volt, kölcsönadja a Győri ETO NB I-es labdarúgó együttese a veszprémi Lang Ádámot, azonban az is lehet, hogy mégis marad.

Napló sport

Legutóbbi találkozásunkkor a veszprémi nevelésű Lang Ádám még arról beszélt, hogy valószínűleg kölcsönben folytatja pályafutását. A helyzet azóta nagyot változott.

– Még mindig nem beszéltünk a sorsomról a vezetőkkel, de valamilyen oknál fogva sikerült előrébb lépnem – kezdte a 20 éves hátvéd. – Lehetőséghez jutottam a Szuperkupa meccsen, végigjátszottam az összecsapást, és végre úgy teljesítettem, ahogy azt mindenki – beleértve magamat is – korábban elvárta. Aztán a Bajnokok Ligája selejtezőre készülő bő keretben is helyet kaptam. Úgyhogy, egyelőre úgy tűnik, számítanak rám.

 

Lang teljesítményével elégedettek lehetnek Győrbe (Fotó: Gáspár Gábor)



– Úgy fogalmazott, valamilyen oknál fogva. Nem lehet, hogy egyszerűen a szakvezető pontosan látta, hogy jó edzésmunkát végez, ráadásul nem adja fel, nem törte meg az eddigi mellőzöttség?

– Elképzelhető ez is. Őszintén szólva, minden edzésen odateszem magam. Ha kölcsönadnak, máshol is jól kell teljesítenem, jó állapotban kell lennem, de ha itt maradok, akkor is szeretnék bizonyítani. Szóval hajtok, ahogy kell.

– A szűkített BL keretbe egyelőre nem került be, de a lelátón ott volt. Az ETO a BL selejtezőben máris hátrányba került, hiszen hazai pályán 2:0-ra kikapott az izraeli Maccabi Tel-Avivtól. – Szerintem az izraeli bajnokság jóval erősebb, mint a miénk. Ellenfelünk támadó szekciója ráadásul igen kreatív, jól focizó labdarúgókból áll, mindegyik képes valami váratlant húzni. Nehéz ezeket a szituációkat lereagálni, ráadásul sok társamnak ez volt az első idei mérkőzése.

– Önt mikor láthatjuk legközelebb pályára lépni?

– Ez nagyon nehéz kérdés. A magyar bajnokság szombaton kezdődik, a Diósgyőr ellen játszunk hazai pályán, s nagyon szeretnék bekerülni a csapatba. Persze ez több tényezőtől is függ. Mindenesetre mindent meg fogok tenni, aztán a döntés már az edzőm, Pintér Attila kezében lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!