Sport

2013.07.17. 17:24

Öt pápai találat

Könnyedén győzte le bosnyák első osztályú ellenfelét szerdán ausztriai edzőmérkőzésén a Lombard Pápa NB I–es labdarúgó csapata.

Horváth Gábor

Pápa–Slavia Sarajevo 5:0 (3:0)

Lombard Pápa, 1. félidő: Szűcs – Nagy S., Rodenbücher, Supic, Présinger – Szabó O., Tóth B., Tóth G. – Quintero, Griffith, Orosz. 2. félidő: Szűcs – Tajthy, Nagy T., Mecinovic, Németh – Maksimovic, Bombicz, Király, Arsic – Kenesei, Eszlátyi. Vezetőedző: Tóth Bálint. Gólszerzők: Griffith, Orosz, Supic, Eszlátyi, Kenesei.

Szűcs Lajos jól teljesített (Fotó: Gáspár Gábor )



Az ausztriai Heiligenkreuzban lépett pályára szerdán a Lombard Pápa, amelynek ellenfele az ott edzőtáborozó bosnyák első osztályú Slavia Sarajevo volt. A csapatokat a megszokott ausztriai viszonyokhoz képest gyenge minőségű játéktér várta. A pápaiak nagy lendülettel vettették magukat bele küzdelembe és jól játszottak. A csapat sok helyzetet dolgozott kik, és ezekből ötöt sikerült is kihasználnia. Az új játékosok közül négyen (Kenesei, Orosz, Supic, Eszlátyi) is eredményesek voltak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!