Sport

2013.07.16. 22:00

Újabb labdarúgók érkeztek, mások távoztak a pápai együttestől

Jasmin Mecinovic és Novica Maksimovic személyében egy védőt, illetve egy középpályást igazolt a pápai labdarúgócsapat tájékoztatott Árki Gábor, az NB I- es Lombard klubmenedzsere.

Polgár Tibor

A két futballista megfelelt a bakonyaljaiaknál töltött próbajátékon, így szerződést kaptak. A macedón Mecinovic 22 esztendős, 194 centiméter magas belső védő, aki legutóbb az Eger csapatában játszott, korábban pedig macedón, moldáv és norvég labdarúgóklubok alkalmazásában állt. Maksimovic 25 éves szerb védekező középpályás, hazája élvonalbeli labdarúgó bajnokságában jelentős rutint szerzett a Hajduk Kula játékosaként. Ő utoljára a szerb második ligás Novi Sad csapatában futballozott.

A Pápa kerete folyamatosan átalakul, szerdán edzőmeccset játszanak (Fotó: Gáspár Gábor)

Peter Struharra ugyancsak igényt tart a pápai szakmai stáb, ám a tapasztalt védővel még nem sikerült megegyeznie a klubvezetésnek, vele még zajlanak a tárgyalások.

Árki Gábor elmondása szerin egy másik próbázótól, Preklet Csabától elköszönt a klub.

A Lombard Pápától az igazolási időszakban eddig távozott játékosok a következők: Balogh Balázs, Beliczky Gergő, Daniel Orozco, Dlusztus András (?), Enyingi Marcell, Jasarevic Mahir, Maróti Béla, Mouhamadou Seye, Nacsa Péter, Tino Lagator és Szolga Máté.

Ezzel szemben az eddigi új igazolások: Eszlátyi István, Horváth Gábor, Jasmin Mecinovic, Kenesei Krisztián, Novica Maksimovic, Orosz Márk, valamint Zoran Supic.

Tóth Bálint legénysége szerdán 17 órától újabb edzőmeccset játszik, az ellenfél a Sarajevo csapata lesz az ausztriai Rábakeresztúr városi stadionjában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!