Sport

2013.08.11. 22:00

Közel egyenlő erőviszonyok kézilabdában

Egy gólos vereséget szenvedett legutóbbi felkészülési mérkőzésén az NB I-es Balatonfüredi KSE férfi kézilabda együttese.

Napló sport

Gyöngyös -BKSE 30:29 (16:12)
Gyöngyös, 100 néző. V.: Medve, Nagy.
Legjobb góllövők: Frey 7 (5), ill. Grigorev 7, Szöllősi 6.
Kiállítások: 10, ill. 10 perc.
Hétméteresek: 5/5, ill. 2/1.

A rekkenő hőségben lebonyolított edzőmérkőzésen jól küzdöttek a csapatok. A meleg dacára a tesztmeccs jól szolgálta mindkét fél felkészülését. A Füred legközelebb az FTC-PLER vendégeként lép majd pályára augusztus 17-én, 11.30 órai kezdettel. Addig is napi két edzéssel készülnek Sótonyi Lászlóék, viszont szerdán nem a kézilabda, hanem a golfpályán bizonyíthatnak a srácok. A BKSE ugyanis Balatonudvariban tesz majd látogatást, ahol megismerkednek a golf szabályaival, ütőt ragadnak és ki is próbálhatják néhány ütés erejéig. A fürediekkel kapcsolatos hír, hogy a szeptemberi bajnoki rajtig még négy hetet kell várni a szurkolóknak, viszont a bérleteket már most beszerezhetik.

A hátralévő időszakban augusztus 24-25-én Orosházán vendégeskedik majd a balatoni gárda. Augusztus 29-én pedig hazai környezetben fogadja a Csurgót a Füred.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!