Sport

2013.09.08. 11:20

Egy pici hiányzott a női röpiseknek

Csak egy kicsi hiányzott ahhoz, hogy bravúrt érjen el a Veszprémi Egyetem SC NB I-es női röplabda együttese a bajnokság nyitófordulójában.

Napló sport

Miskolc-VESC
3:2 (-12, -17, 10, 11, 13)

Miskolc, 150 néző.
Veszprémi Egyetem SC: Jezerniczky, Pós, Májusi, Molnár, Pintér, Dordzsceren. Csere: Holczer (liberó), Gulkai. Edző: Holdinger Szilárd.

A két kezdő embere nélkül felálló Veszprém alaposan meglepte a miskolciakat. Határozott, taktikus, jó játékkal sorra gyártották a fiatalok a pontokat és megérdemelten szerezték meg az első két szettet. Ezután észhez tértek a házigazdák és sikerült előbb szépíteniük, majd egyenlíteniük. A vendégek minden erejükkel az ötödik szettre koncentráltak, lelkesen, elszántan küzdöttek és 13:11-re meg náluk volt az előny. Két apró hibát kihasználva lett egyenlő, aztán a végjátékban a tapasztaltabb Miskolc felülkerekedett.

Dicséretes, hogy a megfiatalított Veszprém ilyen lelkesen és elszántan harcolt a jóval rutinosabb és jobb játékerőt képviselő Miskolc otthonában. Értékes pontot szerzett a VESC

Holdinger Szilárd: - Két kezdő játékosunkat is nélkülözve ügyesen és taktikusan röplabdáztak a lányok. Mindenképpen biztató a jövőre nézve az itt mutatott lelkes hozzáállás és játék. Ez a pontocska pedig a későbbiekben még igen értékes lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!