Sport

2013.09.22. 10:16

Újabb vereséget szenvedtek a női röpisek

Ismét vereséget szenvedett a Veszprémi Egyetem SC NB I-es női röplabda együttes, amely ezúttal az UTE-tól kapott ki.

Napló sport

VESC-UTE

0:3 (-25, -22, -12)

Veszprém, 50 néző. V.: Halász, Vári. Veszprémi Egyetem SC: Jezerniczky, Poós, Környei, Molnár, Pintér, Dordzsceren. Csere: Csótár (liberó), Májusi. Edző: Holdinger Szilárd.

Jól kezdte a hazai mérkőzését a Veszprémi Egyetem, neves riválisa ellen gyakorlatilag a szett végéig vezetett (8:6, 17:15, 23:21). A végjátékig minden simán ment, de kapkodóvá, idegessé váltak a hazaiak, amit kihasznált az UTE és behúzta a játszmát. A második szettben a csapatok kopírozták az előbb látottakat. Húsznál a fővárosiak kiegyenlítettek, de még ezután is volt sansza a bakonyiaknak - 22:22 után azonban nyitás fogadási hibák miatt 2:0-ra növelte előnyét az UTE. A harmadik játékban már az UTE akarata érvényesült, a fáradt egyetemistáknak esélyt sem hagyott.

Jól küzdött a Veszprém, de a koncentrációján még van mit javítani.

Holdinger Szilárd: - Az UTE az eddigi legnehezebb ellenfelünk volt. Lelkesen játszottunk, az akarattal nem volt gond, azonban egyelőre egy-két szettes csapat vagyunk. Több poszton is hiányosságaink vannak, nagyon kevesen vagyunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!