Sport

2013.11.10. 15:59

Egyenlő ellenfelek

Veszprém – Nagyszerű mérkőzésen maradt alul a címvédő Vasas ellen a Veszprémi Egyetem SC NB I-es női röplabda együttese.

Napló sport

VESC-Vasas
0:3 (-23, -23, -16)

Veszprém, 100 néző. Veszprémi ESC: Jezerniczky, Poós, Környei, Molnár, Pintér, Dordzsceren. Csere: Májusi, Kintli, Csótár (liberó). Edző: Holdinger Szilárd.A bajnoki címvédő Vasas ellen bátran, összeszedetten és pontosan röplabdázott a VESC, így megérdemelten végig vezetett az első szettben.


A veszprémiek megnehezítették a tavalyi bajnok dolgát (Fotó: Penovác Károly)

A játszma végén kissé elbizonytalanodtak Holdinger Szilárd tanítványai, s ezt bizony kihasználta a vendég együttes és megszerezte a vezetést. A folytatásban is a Veszprém akarata érvényesült, de a játékrész hajrájára megint utolérte riválisát a Vasas. Egy elrontott bakonyi nyitás után a címvédő 2:0-ra meglépett. A harmadik etapban a kissé hitehagyott a hazaiak igyekeztek tartani magukat, ám a végén már a Vasas nem engedte ki kezéből a mérkőzést.

Holdinger Szilárd: – A játék képe alapján megérdemeltünk volna egy, vagy két játszmát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!