Sport

2013.11.10. 19:05

Folytatódó jó balatonfüredi kézisorozat

Vácról is győztesen távozott a Balatonfüredi KSE NB I-es férfi kézilabda együttese, így az alapszakasz első felét az ötödik helyen zárta.

Napló sport

Váci KSE-BKSE

22:30 (10:14)

Vác, 200 néző. V.: Kékes Cs., Kékes P. Váci KSE: Vitáris _ Gábori, Laurencz 4, KOCSI 6, Lendvay 3 (2), PÁL 5, Császár. Csere: Nagy L. (kapus), Bajorhegyi, György, Tyiskov 1, Kökény, Simányi 1, Bakos Á. 2, Székely K., Nikolicza. Edző: Rosta István. Balatonfüredi KSE: SZÉKELY M. _ Tombor 2, Kovács Gy. 2, Gerdán, Kis, SZÖLLŐSI 5, Pásztor 1. Csere: Komendánt (kapus), Lelkes 1, Juhász 1, Grigoriev 4, ZDOLIK 4, Nagy D. 1, Bánhidi 2, FALUVÉGI 4, Bóka 3. Edző: Sótonyi László.

Kiállítások: 8, ill. 16 perc.

Hétméteresek: 3/2, ill. 2/1.

Az utolsó percben a szép számú füredi drukkerek felállva tapsoltak övéiknek megérdemelt győzelmükért.


A balatonfürediek edzője, Sótonyi László figyeli a mérkőzést (Fotó: Penovác Károly)

 

Rosta István: - Gratulálok a Balatonfürednek, érvényesült a papírforma. Csapatom ma is mindent meg tett a tusztességes szereplésért, de ez csak ennyire volt elég ma.

Sótonyi László: - A sok emberhátrány ellenére a második félidőben a vártnál könnyedébben győztünk. Vannak még hibáink, de biztos vagyok benne, hogy sikerül kijavítanunk azokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!