Sport

2013.11.21. 14:30

Remek bemutatkozás a fiatal tornászoknál

Veszprém - Két esztendővel ezelőtt a Veszprémi Torna Clubnál megkezdődött a torna sportág újjáélesztése. Az eredményt a közelmúltban tesztelték az edzők, Árkovits Krisztina és Kapai Márk.

Novothny Ottó

Dunaújvárosban rendeztek országos utánpótlás-tornaversenyt. A III. korcsoportban nyolc együttes adott számot tudásáról. A veszprémiek kitűnően helytálltak, hiszen életük első komoly csapatvetélkedőjén az előkelő második helyet szerezték meg.

A veszprémi női tornacsapat az első versenyen remekelt. A háttérben a két tréner, Árkovits Krisztina és Kapai MárkA veszprémiek a házigazdák mögött állhattak fel a dobogó második fokára és a bronzérmes Honvéd alakulatát előzték meg. A csapat névsora: Géringer Mia, Lukács Laura, Raffai Mercédesz, Bauer Viktória, Kupcsik Csenge, Gesztesi Lili, Jónás Aliz. A fiatalok legközelebb a Mikulás-kupán, december elején a vidékbajnokságon igyekeznek majd helytállni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!