Sport

2013.11.29. 11:40

Végre nyerni kellene

Hazai környezetben lép pályára az ajkai tekecsapat a Szuperliga 12. fordulójában. Fontos mérkőzés vár az újoncra.

Horváth Gábor

A Kristály a Nyíregyháza együttesét fogadja. Az összecsapás igazi alsóházi rangadó, hiszen a legmagasabb osztály sereghajtó pozícióját az újonc ajkaiak foglalják el, az utolsóelőtti helyen pedig a nyírségiek állnak. A két alakulat között csak két pont a különbség, és a hosszú ideje nyeretlen Kristályra már nagyon ráférne egy siker.

Az Ajka (fehérben Tóth Zoltán gurít) alsóházi rangadót játszik (Fotó: Zwicker Tamás)

Az NB I-ben a tizedik forduló következik. A Veszprém megyei résztvevők közül az Elmax Pápa hazai pályán, a listavezető Péti MTE és a szintén dobogós, harmadik helyen álló Herend VTK idegenben lép pályára. A pápaiak számára szinte kötelező a siker, hiszen a sereghajtót fogadják, a pétieknek és a herendieknek viszont bravúrra van szükségük.

A program, november 30., szombat, Szuperliga: Ajka Kristály- Nyíregyháza, 14.00. NB I, 13.00: Elmax Pápa- Horváth Gravitáció, Soproni SSE- Péti MTE. NB II: Úrkút -Zalakaros, 12.00. December 1., vasárnap, NB I: Szentgotthárd- Herend VTK, 10.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!