Sport

2013.12.03. 12:20

Futsal: Idegenbeli kudarc

Az első osztályú futsal bajnokságban a budaörsi Aramis vendége volt a veszprémi alakulat.

Novothny Ottó

Aramis–Veszprém 5:1 (3:1)
Budaörs, 100 néző. V.: Farkas.
Aramis: Soós – Németh, Frank P., Roni, Birinyi. Csere: Sámson, Korozmán, Frank T., Vas Á., Gorjánácz, Bognár, Jovánczai. Edző: Frank Tamás.
Veszprém: Reveland – Gulyás, Tatai, Boromisza G., Vas F. Csere: Sárdi (kapus), Bényi, Tar, Boromisza D., Marton, Finta, Szabadfi. Edző: Madarász János.
Gólszerző: Bognár 6., Roni 8., Németh 20., Gorjánácz 25., Vas D. 40., ill. Vas F. 1.

A tabella harmadik helyezettjének otthonában jól kezdtek a vendégek, gyorsan gólt szereztek. Ezzel el is lőtte puskaporát a bakonyi együttes, hiszen már a szünetben is két góllal vezettek a házigazdák. A folytatásban sem változott a játék képe, a futsal minden elemében jobbnak bizonyult riválisánál a budaörsi társulat, ugyanakkor a vendégek fásultnak tűntek.

A bajnokság idei programjából két találkozó van hátra, december 9-én 18.30-kor a veretlen Győri ETO együttesét fogadják a Március 15. úti sportcsarnokban a veszprémiek. A lista negyedik helyén álló 1. Futsal Club az utolsó körben, december 16-án Szombathelyen lép pályára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!