Sport

2013.12.26. 13:10

Minden színű éremből szereztek egyet-egyet

Címkék#torna

Budapest, Veszprém - Hatvanöt tornászcsapat mutatta be gyakorlatait a tizenkilencedik alkalommal megrendezett Rákoskerti torna kupa elnevezésű versenyen a fővárosban.

Novothny Ottó

A Veszprém megyei színeket a Botev iskola közösségei képviselték, Papréti Emese felkészítő testnevelő vezetésével.

A legkisebbeknél Balatonföldvár mögött a második helyen végzett a Lakatos-Bartók Zsuzsi, Kiliti Eszter, Fóris Hanna, Baján Enikő, Csikó Kinga, Gugolya Zsófia összetételű együttes.

Egyéniben Gugolya Zs. aranyérmet érdemelt ki, mindkét gyakorlatára 8talaj, ugrás) kilenc feletti pontszámot kapott, míg Csikó a negyedik helyen zárt.

Az I-II. korosztályban Kálmán Lilla, Pénzes Patrícia, Szlávik Angelika, Stark Beneriké, Gugolya Zsófia, Szuhánszky Emma hajszálnyira lemaradva a dobogóról a negyedik helyen végzett.

Egyéniben Szuhánszky nyolcadik lett.

Az idősebbeknél (III-IV. korcsoport) a gerenda kissé megtréfálta a veszprémi tornász lányokat, többen is rontottak. Ennek ellenére a Botev társulata az előkelő harmadik helyet gyűjtötte be.

A bronzérmes csapat névsora: Horváth Hanna, Magyar Zsófia, Lendvai Dóra, Brotschul Natália, Petres Fanni, Gugolya Mónika összeállításban adta elő gyakorlatait.

Egyéniben Gugolya M. a lehető legkisebb különbséggel szorult le a dobogó harmadik fokáról, ötödik lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!