Sport

2013.12.16. 10:55

Sima Sümegi RE-győzelem

Sümeg - A hosszú utazás ellenére rendkívül simán nyert a Sümegi RE a férfi röplabda bajnokság első ligájában. A vendégek a debreceniek otthonában diadalmaskodtak.

A több száz kilométeres utazás sem látszott meg a vendég Sümeg játékán, mert alig egy óra alatt lezárta a Debrecen elleni bajnokit. A vendégek a játék minden elemében felülmúlták riválisukat, határozott hozzáállásuknak köszönhetően végig irányították a találkozót és egy percig sem forgott veszélyben a győzelmük. A Sümeg ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyert.

Sima sümegi siker született. Fotó: Penovác Károly

A sümegiekkel kapcsolatos hír, hogy két tehetséges fiatal játékos is meghívót kapott a magyar ifjúsági válogatottba. Tomanóczy Tibor szövetségi kapitány Madár Máténak és Kiss Dánielnek küldött a becses és perfsze névre szóló meghívóból.

Azóta kiderült, hogy mindkét röplabdás remekül teljesített a közelmúltban befejeződött edzőtáborban, így a klubjuknak elégedetten nyilatkoztak a válogatott vezetői. A szakemberek mondanivalójának lényege volt, hogy a jövőben is számítanak a két sümegi fiatalemberre.

Debrecen–SRE 0:3 (-14, -17, -19)

Debrecen, 100 néző. Sümegi RE: Dolgos, Soós, Kaposi, Illés, Lesznyik, Mészáros D. Csere: Pápai, Bogdán (liberók), Kiss, Nagy, Madár. Edző: Mészáros Péter.

Mészáros Péter: – Hoztuk a kötelezőt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!