Sport

2014.03.24. 12:40

Bravúros röplabda győzelem

Veszprém - A kiesés ellen küzdő Veszprémi Egyetem SC NB I-es női röplabda alakulata az alsóházi rájátszásban a legerősebb rivális ellen tudott nyerni, így nagyot lépett a bennmaradás felé.

Napló sport

VESC _Miskolc

3:1 (21, 16, -21, 21)

Veszprém, 50 néző. Veszprémi Egyetem SC: Molnár, Pintér, Dordzsceren, Jezerniczky, Poós, Környei. Csere: Földesi (liberó). Edző: Holdinger Szilárd.

A VESC csapatként küzdött (Fotó: Penovác Károly)

 

A találkozó elején fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a Miskolc robbantott és négy-öt ponttal meglépett (20:15). Poós remek nyitásai azonban újra reményt adtak a veszprémieknek, akik nemcsak kiegyenlítettek, hanem meg is fordították a szettet. A folytatásban teljesen leblokkolt a Miskolc, a Veszprém pedig nagyszerű játékkal végig vezetve 2:0-ra növelte előnyét. Az első két játszma sokat kivett a bakonyiakból, akik a harmadik részben kissé megtorpantak. A rivális ezt kihasználva három-négy pontos előnyt csikart ki és ennek köszönhetően szépített (2:1). A negyedik játszmában 20 pontig a Miskolc vezetett, aztán ritmust váltott a VESC éshatározott végjátékkal megszerezte a győzelmet.

Holdinger Szilárd: - Végre igazi csapatként játszottunk. Jó hír, hogy a csoport legerősebbjét sikerült legyőznünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!