Sport

2014.03.10. 12:00

Hitehagyott férfi, női röplabda csapatok

Dág, Szombathely - Mindkét Veszprém megyei röplabda együttes vereséget szenvedett a hétvégén. A Sümeg férfi csapata Dágon, a Veszprém női alakulata Szombathelyen kapott ki.

Napló sport

Dág_ Sümeg

3:0 (13, 19, 8)

Dág, 300 néző. Sümegi RE: Lesznyik, Dolgos, Kiss D., Illés, Kaposi, Soós. Csere: Madár (liberó), Nagy P. Edző: Mészáros Péter.

A férfi röplabda NB I-ben, az 5-8. helyért zajló rájátszásában az esélyesebb Dág fogadta a Sümeget. A hazaiak a játék minden elemében felülmúlták riválisukat, amely a vártnál gyengébben röplabdázott. A Sümeg lelkileg teljesen feladta a meccset, s ez minden szempontból meglátszott a teljesítményén.

Mészáros Péter: - Ki lehet kapni egy jobb csapattól, de nem ilyen hitehagyott, lelketlen játékkal.

A két győzelemig tartó párharc második felvonását vasárnap rendezik Sümegen.

A sümegiek vasárnap hazai pályán javíthatnak a dágiak ellen (Fotó: Penovác Károly)

 

Szombathely_ VESC

3:0 (22, 18, 21)

Szombathely, 100 néző. Veszprémi ESC: Kintli, Pintér, Jezerniczky, Molnár, Poós, Dordzsceren. Csere: Gulkai. Edző: Holdinger Szilárd.

A női röplabda NB I alsóházában a kiesés ellen küzd a Szombathely és a Veszprém. A bakonyiak eddig hét pont előnnyel álltak a vasiak előtt. A rendkívül alacsony színvonalú találkozón a csapatok egymás hibáiból éltek. A két roppant gyenge együttes összecsapásán a győzelmet jobban akaró hazaiak nyertek.

Holdinger Szilárd
: - Gyenge csapatok, gyenge meccs, kritikán aluli teljesítmény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!