Sport

2014.03.31. 12:15

Vereség és siker a megyei röplabda csapatoknál

A megyei NB I-es röplabda csapatok felemás hétvégét zártak. A kiesés ellen küzdő nők nyertek, a hetedik helyért harcoló Sümeg simán kikapott.

Napló sport

Szolnok _Sümeg

3:0 (23, 19, 17)

Szolnok, 50 néző. Sümegi RE: Dolgos, Lesznyik, Soós, Kiss, Madár, Kaposi. Csere: Nagy, Lakics. Játékos edző: Kaposi Tamás. A férfi röplabda NB I rájátszásában a 7-8. helyért küzd a Sümeg. Az első szettben két-három ponttal elhúzott a Szolnok, aztán a Sümeg Madár Máté remek nyitásaival egyenlített (21:21). A végjátékban azonban becsúszott néhány hiba és végül a Szolnoké lett a játszma. A második felvonásban kiegyenlített küzdelmet láthatott a csekély számú közönség, aztán leblokkolt a Sümeg.

Kaposi Tamás: - Ezt a meccset el kell felejtünk és a pénteki otthoni találkozóra kell koncentrálnunk.

Szép sikert aratott a VESC (Fotó: Penovác Károly)

 

Palota _VESC

1:3 (-17, 18, -17, -19)

Budapest, 50 néző. Veszprémi Egyetem SC: Molnár, Pintér, Dordzsceren, Jezerniczky, Pós, Környei. Csere: Földesi (liberó). Edző: Holdinger Szilárd. A női röplabda NB I-ben a kiesés ellen harcoló Veszprém a mérkőzés első percétől fogva határozottan, magabiztosan játszott. A folytatásban a Palota lemásolta a veszprémiek teljesítmények, a bakonyiak ekkor tompán, idegesen röplabdáztak, ki is egyenlített a hazai gárda. A folytatás aztán újabb fordulatot tartogatott: a VESC ismét az első részben mutatott teljesítménnyel rukkolt elő.

Holdinger Szilárd: - Nagy lépést tettünk a kiesés elkerülése érdekében. Végre nagy önbizalommal és jó hangulatban játszottunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!