Sport

2014.05.06. 09:10

Osztályozó helyen a VESC

Veszprém - Utolsó mérkőzését is megnyerte a Veszprémi Egyetem SC NB I-es női röplabda együttese, így az osztályozót érő helyen fejezte be az idei pontvadászatot.

Napló sport

VESC_ Szombathely

3:0 (7, 15, 15)

Veszprém, 50 néző. Veszprémi Egyetem SC: Molnár, Pintér, Dordzsceren, Jezerniczky, Pós, Környei. Csere: Kintli. Edző: Holdinger Szilárd.

A Vas megyeiek mindenképpen győzelemmel szerették volna befejezni az idei pontvadászatot, s ennek érdekében mindenféle harci díszekkel felszerelkezve érkeztek az egyetemi stadionba.

Nyertek a veszprémiek (Fotó: Zwicker Tamás)

 

A VESC azonban nem elsősorban a külsőségekben hitt, inkább önmagában és ennek szellemében 10:1-gyel nyitott. A Szombathely ettől kezdve teljesen alárendelt szerepet a játszott, a vendéglátók a játék minden elemében felülmúlták ellenfelüket és biztosan szerezték meg a győzelmet. Riválisuknak játszmát sem engedélyezve diadalmaskodtak a házigazdák.

Holdinger Szilárd: - A lányokon végig érződött, hogy be akarják bizonyítani, jobb csapat vagyunk a Szombathelynél. Mindent kiadtak magukból. A siker, remélem, önbizalmat ad nekik, az osztályozóra is, amit várhatóan május közepén játszunk majd és jelen állás szerint a Budaörssel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!