Sport

2014.10.14. 10:55

Ezüstérmes a Bakony Bike amatőr csapata

Pétfürdő - Ezüstérmet szerzett az idei amatőr kerékpáros bajnokság csapatversenyében a Bakony Bike Kerékpáros Egyesület. Versenyzői közül Mészáros Zoltán ugyancsak második lett az összetettben.

B. Virág Rita

Esztergomban zárult le az idei országúti amatőr kerékpáros szezon, ahol természetesen a péti Bakony Bike KE sportolói is részt vettek. Az egyenkénti indításos időfutamon tizennégy kilométert kellett letudnia az indulóknak Esztergom és Dobogókő között. A tizenegy pétfürdői bringás közül Mészáros Zoltán érte el a legjobb eredményt, aki az Elit 2 korcsoportban harmadik helyen végzett. Ugyanitt Tagscherer Imre a hatodik, Bakos András a nyolcadik lett.

A nőknél Imre-Horváth Zsuzsanna ötödik helyét kell kiemelni. Míg a Master kategóriában Tóbiás Sándor hatodikként, Zsingor Attila hetedikként, Berkes Lajos kilencedikként ért célba.

Nagyszerű évet zártak a pétfürdői Bakony Bike KE kerékpárosai (Fotó: Horváth Gábor)

Ezzel a futammal befejeződött a szezon és zárásként kihirdették az Országos Amatőr Kerékpáros Bajnokság összetett végeredményét is. Eszerint a tizenkét fordulóból álló sorozatban kategóriájában Mészáros Zoltán ezüstérmet érdemelt ki. Tagscherer Imre pedig az előkelő negyedik helyen zárt, míg Bakos András ötödikként végzett.

A szenior korosztályban Berkes Lajos ötödik helye és Tóbiás Sándor hatodik helyezése érdemel dicséretet. A nőknél pedig Imre-Horváth Zsuzsanna szerzett hatodik helyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!