Sport

2014.12.12. 22:27

Semmi nem változott a VFC-nél

Veszprém - Nagy a csend a Veszprém FC-nél. A labdarúgó NB III-ban kieső helyen álló, de az őszi idény utolsó fordulóiban megtáltosodó, győzelmet is arató, döntetlenekkel pontokat is szerző együttesről szinte semmit nem lehet hallani. Pedig volna miről beszélni.

Donát Tamás

A van valami érdekesség a klubnál kérdésre a nem történt semmi változás válasz érkezett Cseresznyés Pétertől, a labdarúgó céget működtető egyik vezetőtől. Aztán érdeklődtem tovább.

-Az igaz, hogy önhöz került a tulajdonosi többség a bajnokság végén?
-Nem tudom honnan veszi ezt az információt - kérdezett vissza a sportvezető.-Ahogy már mondtam, minden változatlan nálunk.
-De edzője sincs a csapatnak. Jobb helyen azért dönteni szoktak ilyenkor, hogy ki irányítsa a csapatot a téli felkészüléstől.
-Az sem igaz, hogy nincs edzőnk, van,aki volt.
-De Simon Attila lemondott az utolsó forduló után. A médiumokban is megjelent az információ. A közvélemény tehát úgy tudja, hogy a VFC-nek nincs szakmai vezetője.
-Az, hogy mit írnak az újságok és mi a valóság, az két különböző dolog. Nincsen hivatalos, írásos nyoma, hogy a szakvezetőnk lemondott volna. Vagyis, ahogy a legelején mondtam, nálunk semmi nem változott, minden úgy van, ahogy befejeztük az őszt. Téli szünet van.
Bár Simon Attila médiumokban megjelent tájékoztatása, miszerint lemond a tisztségéről, sehol, senkinél nem váltott ki tiltakozást. Ezek szerint mindenki tényként könyvelte el. Ezek után Cseresznyés Péter szavait, válaszait is így kell elfogadni.

Bár információink szerint továbbra is az a terv a megyeszékhely labdarúgásával, hogy a Veszprém FC-t összevonják az utánpótlás nevelő klubbal, a VFC USÉ- val. Ha ez így lesz, az gyökeres változásokat hozhat, a két klub életében. A nagy kérdés, hogy ezt a fúziót miként lehet majd összehozni jogilag, ráadásul érdeksérelmek nélkül. Utána is lehet edzőt találni. Van sok csapat nélküli éppen elég. Óriási a választék...

Címkék#VFC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!