Sport

2015.02.01. 13:00

Biztos sümegi győzelem

Újabb magabiztos győzelmet aratott a Sümegi RE NB I-es férfi röplabda együttese, s így esélye maradt arra is, hogy az alapszakaszban esetleg egy helyet előbbre lépjen a jelenlegi hatodikról.

B. Virág Rita

Sümeg–DEAC 3:0 (16, 16, 13)
Sümeg, 300 néző. Vezette: Pőcze, Farkas.
Sümegi RE: Dolgos, Lakics, Varga J., Lesznyik, Soós, Kaposi. Csere: Récsei (liberó), Szabó, Nagy P. Edző: Markó Gábor.

A hazaiaknál a betegeskedő Gőczi Roland és a csonthártya gyulladással küszködő Madár Máté nem állt Markó edző rendelkezésére.

Rendkívül motiváltan kezdett a Sümeg, sikerült is ráerőltetni akaratát a debreceni vendégekre, így végig a hazaiak játékstílusa dominált.

A SRE játékosai sorozatban szállították a jobbnál, jobb szervákat, Kaposi, Soós, Lesznyik zsinórban ütötték a pazar nyitásokat, s így minden játszma viszonylag gyorsan eldőlt.

Jó teljesítményt nyújtott a fiatal Soós András is (Fotó: Penovác Károly)

Markó Gábor szakvezető arra is figyelt, hogy minden hadra fogható játékosát bevesse. A házigazda sikeréhez kétség sem férhetett, ezen a napon a Debrecen nem volt egy súlycsoportban ellenfelével.

Markó Gábor: – Gratulálok a srácoknak. Ezzel a fontos győzelemmel megerősítettük helyünket a táblázaton, sőt a hátralévő mérkőzésnek arra is maradt esélyünk, hogy egy helyet javítsunk jelenlegi hatodik helyezésünkön. Persze ehhez a most mutatott hozzáálláson, koncentráción nem szabad változtatni, hiszen jóval nehezebb csaták várnak ránk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!