Sport

2015.05.11. 18:43

Foci megye I: Íme, a hétvége legjobbjai!

Veszprém - Főképp támadó típusú futballistákból volt bőség zavara a forduló válogatottjának kialakításánál a labdarúgó megye I-ben.

Horváth Gábor

 

A 26. körben olyan sok támadó nyújtott jó teljesítményt, hogy akadt olyan játékos, akit eredeti posztjától hátrébb kellett vonni azért, hogy beférjen a csapatba.

A Balatonalmádi hazai pályán magabiztosan győzött, Szentkirályi-Tóth Kornél és Csordás Máté egyaránt betalált a Herend elleni mérkőzésen (4:0).

A Fűzfői AK továbbra is üldözi a listavezető úrkúti együttest, az Alsóörsön három pontot szerző (3:0) csapatból Pallaga Istvánt emeltük ki.

A Várpalotai BSK értékes sikert aratott idegenben, a Csetényt 4:3-ra verő együttes harmadik találatát Weibel Dávid jegyezte.

A Sümeg bravúrosan szerepelt, sereghajtóként fektette két vállra (2:1) a dobogós Devecsert, a Hegedűs Dániel Kovács Dániel védőpáros remekül tette a dolgát, Sinkó Tamás pedig duplázni tudott.

Korpos Tibor mesterhármast szerzett, az Úrkút kiütötte (7:0) a Sümeget. Az Ugod- Péti MTE meccs a 90. percben dőlt el utóbbi javára (2:1), Simon László hiába védett kiválóan, a gólkirályjelölt Szabó Patrik nem kegyelmezett. Az Ajka Kristály a nagyot küzdő Peremartonnál bizonyult jobbnak (2:0), az alakulatból Szabó Bencét válogattuk be csapatunkba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!