Sport

2015.05.11. 14:17

Veszprémi éremeső a nemzetközi karatekupán

Veszprém - A IV. Galga-SZAC Nemzetközi Karate Kupára négy nemzet – Anglia, Románia, Szlovákia és Magyarország – 20 klubjából közel 400 nevezése érkezett a szervezőkhöz.

Polgár Tibor

A Veszprémi Shotokan Karate Club hat fővel utazott el a Pest megyei Kartalra, hogy megmutassák a kemény edzések és a sok gyakorlás eredményét. Az egyesület sportolói egyéni kategóriákban összesen négy arany-, négy ezüst- és két bronzérmet szereztek. – Az erős nemzetközi mezőnyben sikeresen helyt tudtunk állni, ez pedig nagy motivációt jelent a jövő heti Haru Kupára is, amit Zalaegerszegen rendeznek meg – tájékoztatta a Naplót Fuit Vilmos, a Veszprémi Shotokan Karate Club edzője. – Bizakodó voltam, mert láttam az edzéseken, hogy egyre jobb formában vannak a srácok. Látszott, hogy küzdeni akarnak és mindent megtesznek a jó eredményért. Követték az edzői utasításokat és a megbeszélt taktikát a küzdelmek során, és amint látszik, ennek meg is lett az eredménye – fűzte hozzá.

A Veszprémi Shotokan Karate Club hatfős csapata kiválóan szerepelt a kartali nemzetközi karatekupán Fotó: Veszprémi Shotokan Karate Club

Eredmények: Kőmíves Norbert: formagyakorlat 1. hely, küzdelem 1. hely; Urbán Tamás: formagyakorlat 1. hely, küzdelem 1. hely; Bartos Bonita Kíra: formagyakorlat 2. hely, küzdelem 2. hely; Kőmíves Norbert formagyakorlat 3. hely, küzdelem 2. hely; Pozsgai Letícia: formagyakorlat 3. hely, küzdelem 2. hely.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!