Sport

2015.06.19. 14:30

Elrajtol a strandos szezon

Balatonakarattya - Három pályán tizenhárom férfi és tizenkét női csapat vetélkedik majd a szezon első rangos strandkézilabda tornáján.

B. Virág Rita

Az akarattyai strandon egy beruházásnak köszönhetően három homokos pályát, lelátót, fedett teraszt alakítottak ki, amely mindenféle strandsport megrendezésére alkalmas. Lehet itt strandfocizni, röplabdázni, vagy kézilabdázni is.

Elsőként a strandkézilabdások szezonnyitó rendezvényének adhat otthont, amelyet a hétvégén rendeznek meg.

Zentai Gábor, a IV. Rosignol Center Cup egyik főszervezője lapunknak elmondta, bár nem telt be a nevezési létszám, így is tizenhárom férfi és tizenkét női alakulat jelentkezett. A verseny igazából a strandkézis szezon nyitó eseménye.

A strandkézilabdás szezon nyitó eseménye lesz Balatonakarattyán
Fotó: Archív

A program szombaton csoport mérkőzésekkel kezdődik, majd másnap a helyosztókkal folytatódik. A női döntőt vasárnap 15.40 órától, a férfi finálét pedig 16.20 órától bonyolítják le. Döntetlen esetén szétlövés dönt majd a győztes kilétéről.

Különdíjjal jutalmazzák a szervezők a legjobb női és férfi játékost, illetve a legjobb női és férfi kapust is.

Az elmúlt esztendőkben rendre kiváló hangulatban telt el a torna, sőt a csapatok a meccsek után is közösen töltötték el szabadidejüket. A buli hangulat miatt pedig kiadnak egy nem mindennapi különdíjat is a rendezők, ezt a Szombaton a legtöbbet ivó, de vasárnap a legjobban teljesítő játékos elnevezést kapta.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!