Sport

2015.08.07. 15:21

Íme az új füredi focicsapat

Balatonfüred - Feljutó csapat ellen kezdi bajnoki szereplését a Balatonfüredi FC a labdarúgó NB III-ban. Íme a Balaton-partiak kezdő tizenegye!

Horváth Gábor

Az első fordulóban az MTK II csapatát legyőző Érdi VSE lesz a balatonfürediek első ellenfele a 2015/2016-os bajnokságban, a labdarúgó NB III nyugati csoportjában.

A BFC a nyitányon szabadnapos volt, Földesi Károly edző a helyszínen nézte meg a leendő vetélytárs meccsét.

Jó összetételű, szervezett, gyors, kontrázó együttesről van szó. Az érdieknél a fiatalok mellett vannak olyan rutinos játékosok, akik képesek meccseket eldönteni. A találkozó ugyanakkor nem volt értékelhető, mert az MTK II játéka és hozzáállása óriási csalódás volt számomra nyilatkozta a Naplónak Földesi Károly. A BFC szakvezetője elmondta: nagyon bízik fiaiban, akik sokat dolgoztak és rendkívül elszántak. Reméli, hogy a rutintalanság nem okoz majd gondot.

A Balatonfüred várható kezdőcsapata: Szabó Cseszneki, Gál, Oroszi (Arany), Böröczki (Rudolf) Somodi, Baldauf, Rápó, Emperger Vágner, Tóth.

Földesi Károly és csapata sokat dolgozott a nyáron. Fotó: Penovác Károly

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!