Sport

2015.08.27. 09:25

Világbajnokok érkeznek Palotára

Várpalota - Világbajnokok részvételével rendeznek asztalitenisz fesztivált vasárnap a Gál Gyula Sportcsarnokban.

Horváth Gábor

Az augusztus 29-ei asztalitenisz-sportnap fénypontja a három világbajnok, Jónyer István, Klampár Tibor és Gergely Gábor bemutatója lesz.

Az eseményt 8.45-ös kezdettel Talabér Márta, Várpalota polgármestere nyitja meg, 11.25-től a Veszprémi Asztalitenisz SE fiataljai tartanak zenés asztalitenisz aerobik bemutatót Tóthné Nagyőszi Ildikó vezérletével, ezt követően érkeznek a világbajnokok a sportcsarnokba.

Az esemény programjához tartozik többek között az egész napos játéklehetőség, az adogatógép, illetve a játékasztal használata. A szervezők a csarnok parkolójában kicsik és nagyok számára is többféle szabadidős elfoglaltsággal kedveskednek.

A házigazda Várpalotai BSK asztaliteniszezői háza táján több esemény is történt az elmúlt időszakban. Az NB I-es női csapat leigazolta Szekszárdról Mógor Evelint. Kopasz Tibor két veteránversenyen is bronzérmet, a füredi Tibhar-kupán pedig két bronzérmet is szerzett, Harkányban pedig Csúcs János oldalán második lett.

A szakosztály mindenkit szívesen vár a sportnapra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!