Sport

2015.11.01. 12:38

Magyar Gergő készülhet a vébére

Veszprém - Az elmúlt hetek fantasztikus sikersorozatát a világbajnoki kvalifikációval koronázta meg Magyar Gergő fitnesz versenyző.

B. Virág Rita

A kádártai fiatalember a fitnesz egy speciális ágában a man’s physique kategóriában versenyez és bár mindössze negyedik szezonját kezdte meg, elképesztő eredménysorral büszkélkedhet.

Az idény elején nemcsak saját kategóriáját, hanem abszolút bajnoki címet is szerzett a 2015-ös Fitparádén. Aztán Szombathelyen bezsebelte a Zimmermann Kupát, majd Komáromban a WBPF Predator’s Classic nemzetközi megméretésen ugyancsak az aranyérmet.

Legutóbb pedig, az elmúlt szombaton megnyerte a magyarországi világbajnoki kvalifikációs viadalt, a Kriko Kupát, amely azt jelenti, Magyar Gergő képviselheti hazánkat ebben a kategóriában a bangkoki vébén.

A három hét múlva esedékes világbajnokságig az Ausztria Kupán próbál szerencsét a fiatalember, aki lapunknak azt is elmondta, élete álma vált valóra, hogy kijutott a thaiföldi eseményre. Hozzátette, ennyire motiváltnak még sosem érezte magát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!