Sport

2015.12.21. 17:35

Fergeteges hangulatú évzáró a táncosoknál

Balatonfüred - Hagyományos karácsonyi gálával és táncversennyel zárta az évet az Acro Dance SE akrobatikus rock and roll egyesület.

Napló-információ

A klub, amely Nyugat-Magyarország legsikeresebb egylete, már tizenkilencedik alkalommal rendezte meg gáláját és táncversenyét a közelmúltban.

A műsorban felléptek a legfiatalabb táncosok - az Acro Manók, a kezdő és haladó Mini Rocky táncosok, továbbá a már rutinos versenyzők is. Míg az Acro Manók bemutatóval készültek, addig az utánpótlás Mini Rocky tagjainak igazi megmérettetés volt ez a mai nap, ugyanis ők a házi versenyen megmutathatták tudásukat is.

A dobogós helyezést elérő formációkat oklevéllel és éremmel is jutalmazták. Az est folyamán több mint 30 formáció versenyzett mini rocky, children serdülő és junior kategóriában.

A képen a CsiniRock formáció tagjai láthatók a színpadon a hagyományos évzáró eseményen
Fotó: Acro Dance

Amíg a kis versenyzők izgatottan várták, hogy színpadra léphessenek, megcsodálhatták a fantasztikus eredményeket elért területi és országos versenyeken is szereplő produkciókat. Ezek közül is a legnagyobb sikert a High Five aratta. A lányok két év alatt hihetetlen eredményeket értek el országos és nemzetközi szinten is. Nyáron világkupa-győzelemmel tértek haza Riminiből, ősszel pedig Kazanyban az Európa-bajnokságon a negyedik helyen végeztek. Ez még mind nem volt elég, mert a formáció a magyar bajnokságon is verhetetlennek bizonyult.

Az Acro Dance SE a 2015-ös évben a dunántúli és országos, valamint a nemzetközi versenyeken 37 alkalommal állhatott a dobogóra, 10 arany-, 8 ezüst- és 19 bronzéremmel gazdagodott. Az Acro dance-karácsonyról az alábbi formációk térhettek haza aranyéremmel: Smile, Cikk Cakk Rock, Csoda Csajok, CuKick (mind Balatonfüred), Csupa Csajok, Cool Dance, Bajos Csajok (mind Veszprém), Dream Team (Alsóörs), Energie Girls (Keszthely), Spirit (Székesfehérvár).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!