Sport

2015.12.21. 17:35

Fergeteges hangulatú évzáró a táncosoknál

Balatonfüred - Hagyományos karácsonyi gálával és táncversennyel zárta az évet az Acro Dance SE akrobatikus rock and roll egyesület.

Napló-információ

A klub, amely Nyugat-Magyarország legsikeresebb egylete, már tizenkilencedik alkalommal rendezte meg gáláját és táncversenyét a közelmúltban.

A műsorban felléptek a legfiatalabb táncosok - az Acro Manók, a kezdő és haladó Mini Rocky táncosok, továbbá a már rutinos versenyzők is. Míg az Acro Manók bemutatóval készültek, addig az utánpótlás Mini Rocky tagjainak igazi megmérettetés volt ez a mai nap, ugyanis ők a házi versenyen megmutathatták tudásukat is.

A dobogós helyezést elérő formációkat oklevéllel és éremmel is jutalmazták. Az est folyamán több mint 30 formáció versenyzett mini rocky, children serdülő és junior kategóriában.

A képen a CsiniRock formáció tagjai láthatók a színpadon a hagyományos évzáró eseményen
Fotó: Acro Dance

Amíg a kis versenyzők izgatottan várták, hogy színpadra léphessenek, megcsodálhatták a fantasztikus eredményeket elért területi és országos versenyeken is szereplő produkciókat. Ezek közül is a legnagyobb sikert a High Five aratta. A lányok két év alatt hihetetlen eredményeket értek el országos és nemzetközi szinten is. Nyáron világkupa-győzelemmel tértek haza Riminiből, ősszel pedig Kazanyban az Európa-bajnokságon a negyedik helyen végeztek. Ez még mind nem volt elég, mert a formáció a magyar bajnokságon is verhetetlennek bizonyult.

Az Acro Dance SE a 2015-ös évben a dunántúli és országos, valamint a nemzetközi versenyeken 37 alkalommal állhatott a dobogóra, 10 arany-, 8 ezüst- és 19 bronzéremmel gazdagodott. Az Acro dance-karácsonyról az alábbi formációk térhettek haza aranyéremmel: Smile, Cikk Cakk Rock, Csoda Csajok, CuKick (mind Balatonfüred), Csupa Csajok, Cool Dance, Bajos Csajok (mind Veszprém), Dream Team (Alsóörs), Energie Girls (Keszthely), Spirit (Székesfehérvár).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!