Sport

2016.01.02. 10:58

Cattlester röplabda kupa

Sümeg – Hat csapat mérte össze tudását a Cattlester röplabda kupán december 29-én.

Tisler Anna

A kupát, amelyre Dabroncról, Székesfehérvárról, Kecskemétről és Sümegről neveztek csapatok, a Sümegi Röplabda Egyesület szervezte. A Ramassetter iskola tornacsarnokában tartott egész napos programon az öt fiú csapat mellett a sümegi lánycsapat hat tagja is részt vett.

A lányok, Fülöp Petra, Blázsovics Dorka, Szente Regina, Marton Gabriella, Kizmus Luca és Miskey Petra, a hatodik helyen végeztek. Edzőjük Szabó Tamás. Az ötödik helyet az egyik kecskeméti csapat szerezte meg. A negyedik helyen a Sümegi Röplabda Egyesület gyermek korcsoportos versenyzője, Iván Gergő, Iván Bence, Péter Benedek, Sümegi Norbert, Miklósi-Sikes Zétény, Fekete Szabolcs, Petres Ábel, Sárközi Kálmán, Ludovics Ábel, Illés Marcell és Takács Raul végzett.

Eredményhirdetés után
Fotó: Tisler Anna

Edzőjük Kaposi Tamás és Kaposi Józsefné. A harmadik helyet a Dabronc-Marcalvölgye versenyzői, Laczi Dominik, Óhidy Roland, Matyiák Árpád, Szabó Gergő, Tóth Richárd, Óhidi Richárd és Szabó Bálint szerezték meg. Edzőjük Badacsonyi Győző. A második helyen Székesfehérvár végzett, a győzelmet Kecskemét másik csapata szerezte meg.

Kaposi Józsefnétől megtudtuk, hogy a hagyományos szünidei tornát a diákolimpiai felkészülés jegyében szervezték.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!