Sport

2016.01.04. 11:49

Megvan Carlos Ortega utódja?

Veszprém - Újabb szakember neve merült fel, aki esetleg leülhet az MVM Veszprém kispadjára.

B. Virág Rita

Ezúttal a macedón 24 Rakomet című szakportál szellőztette meg, hogy a nyáron elhagyja a Wisla Plockot Manolo Cadenas szakvezető, aki ezután lehet, hogy az MVM Veszprémnél folytathatja pályafutását.

A macedón szakportál szerint a bakonyiak már meg is keresték a spanyol válogatottal a legutóbbi Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett, 60 éves trénert.

A veszprémi klub természetesen nem reagált a pletykákra, ahogy arra sem, amikor pár hete arról szóltak a hírek, hogy a svéd Kristianstad vezetőedzője, Ola Lindgren érkezhet a szeptemberben menesztett Carlos Ortega helyére.

Az MVM Veszprém társelnöke, Kálomista Gábor egyébként már többször elmondta, nincs edzőkérdés a klubnál, teljes mértékben elégedettek Javier Sabate edző munkájával.

Manolo Cadenas egyébként kiváló edző, többek között a Valladolidot, a Barcelonát is irányította már. Jelenleg a spanyol válogatott szövetségi kapitánya, amelynek élén a megbizatása a riói olimpia végéig szól. A Wisla Plockot 2013-ban vette át, de nem fogadta el a vezetőség által kínált új feltételeket, ezért távozik Lengyelországból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!