Sport

2016.01.18. 20:50

Te jó ég, micsoda hajrá! - Nyírgyulajon játszott a veszprémi futsalcsapat

Nyírgyulaj, Veszprém - Bőr három perccel a vége előtt 3:1-es, 46 másodperccel a lefújást megelőzően 3:2-es hátrányban volt az 1. Futsal Club Veszprém idegenben. Na, és mi lett a vége?

Horváth Gábor

A Nyírgyulaj otthonába látogatott hétfőn este az 1. FC Veszprém a futsal NB I alapszakaszának 14. fordulójában. Fontos meccs volt, ráadásul a vendégeknek törleszteni valójuk is akadt, hiszen októberben hazai pályán 2:1-es vereséget szenvedtek az újonctól.

Az 1. FCV jól kezdett, az első játékrészt követően egygólos előnye volt. A második félidő bővelkedett eseményekben, a házigazdák fordítottak és már 3:1-re vezettek, amikor a bakonyi csapat „őrült” hajrát nyitott.

Tatai József szépített, majd az utolsó percbe lépve ő volt az, aki egalizált. Szép feltámadás volt, de nem érte be ennyivel a Veszprém, amely Vas Ádám góljával mind a három pontot elhozta. A fiatal játékos hat másodperccel a vége előtt volt eredményes.

Tatai Józsefék bravúros és értékes győzelmet arattak (Fotó: Penovác Károly)

Eredmény: Nyírgyulaj KSE-1. FC Veszprém 3:4 (0:1). NyKSE: Pallai – Angyalos, Siska, Kovács, Nagy. Csere: Lovas, Kriston, Berecz, Varga, Czerula, Tóth. 1. FCV: Schmidmajer – Bognár, Tatai, Boromisza G., Tar. Csere: Spandler, Finta, Boromisza D., Vas, Sándor, Németh. Edző: Madarász János. Gólszerzők: Berecz 34., Varga 36., Lovas 37., ill. Varga (öngól) 20., Tatai 37., 40., Vas 40.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!