Sport

2016.04.01. 09:40

Elhagyta csapatát a veszprémi futsalos

Veszprém - Hosszú idő után ismét hazai környezetben lép pályára az 1. Futsal Club Veszprém, amely időközben elveszítette egyik játékosát.

Horváth Gábor

Január kilencedike után játszik ismét hazai pályán a veszprémi csapat a futsal NB I-ben, az alapszakasz utolsó fordulójában az Aramis SE lesz a bakonyiak vendége.

- Ilyen hosszú szünet után nagyon várjuk már, hogy újra a Március 15. úti csarnokban szerepeljünk - reagált érdeklődésünkre Madarász János, aki kiemelte: remek meccsre számít.

- Az Aramis SE a vérét adja majd a sikerért, hiszen szinte bizonyosan csak győzelemmel van esélyük bekerülni a felsőházba - nyilatkozta az 1. FCV szakvezetője.

A veszprémiek már biztosan az ötödik helyen végeznek (az első hat csapat folytathatja a felsőházban a küzdelmet), az Aramis SE jelenleg a hatodik, de ha nem nyer, még két csapat is megelőzheti.

Boromisza Dániel Ausztriában vállalt munkát és ott is folytatja pályafutását Fotó: MLSZ

- Sajnos szét van szabdalva a bajnokság, így nehéz folyamatosan jó teljesítményt nyújtani. Ezzel mindenki küzd, szerencsére mi már nyugodtak lehetünk. Természetesen szeretnénk sikerrel zárni az alapszakaszt és jó játékkal megörvendeztetni lelkes közönségünket - fogalmazott Madarász János, aki elmondta: Boromisza Dániel elhagyta a csapatot. A fiatal játékos Ausztriában vállalt munkát és a pályafutását is ott folytatja.

Az 1. FCV-Aramis meccs hétfőn 18.30-kor kezdődik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!