Sport

2016.08.23. 10:48

Nemcsak a győztesek jutnak tovább

Szentantalfa, Úrkút - Az országos főtáblára jutás lesz szerdán a tét megyénkben a labdarúgó Magyar Kupa sorozatában. Mindkét párharc izgalmas küzdelmet ígér! Érdekesség, nemcsak a győztesek jutnak tovább.

Horváth Gábor

Az MLSZ Magyar Kupában négy csapat maradt versenyben: a megye II-es Szentantalfa NVSE a megye I-es Várpalotai BSK-t fogadja, Úrkúton pedig két megye I-es csapat találkozik, a házigazda a balatonfüredieket fogadja. A mérkőzések szerdán 17 órakor kezdődnek, a győztesek (döntetlen esetén büntetőrúgások döntenek) automatikusan főtáblára kerülnek, míg a két vesztes később játszik egymással a harmadik továbbjutó helyért.

Az Úrkút és a Balatonfüred nyáron edzőmeccsen már találkozott egymással Fotó: Penovác Károly

Az Úrkút SK-Balatonfüredi FC mérkőzés igazi rangadó, mindkét csapat veretlenül áll a bajnokságban. A Szentantalfa és a Várpalotai BSK rosszul rajtolt saját pontvadászatban, a Magyar Kupában viszont egyaránt bravúrosan szerepel, így itt is kiélezett küzdelemre lehet számítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!