Sport

2016.09.17. 13:18

Idén utoljára kerülgetik a gumikat

Veszprém – Százhúsz autós részvételével vasárnap rendezik az idei utolsó futamot a megyeszékhelyen, a Veszprém Aréna parkolójában.

Heffler Péter

Vasárnap ismét szlalomfutamot rendeznek Veszprémben, mely a Dunántúli Szlalom Kupa állomása is lesz egyben. A nagyjából százhúsz versenyzőt tizenkét kategóriában várja két kilométer hosszúsági pálya, melyet ezúttal is a Veszprém Aréna parkolójában állítanak fel.

Épített gépcsodákból is lesz bőven a százhúsz fős mezőnyben
Fotó: Jantó Attila

Azokat pedig, akik nem indulók, csupán a sportág szerelmesei, egy sor épített – például Kandikó Ákos 1000 köbcentis, ZX10 Kawasaki-motorral, BMW-sperrdifivel szerelt, középkormányzásos, csővázas, műanyag kasztnis Peugeot-ja - vagy éppen gyári gépcsoda várja, ami mellett egy sor érdekes kísérő rendezvényből is válogathatnak. Így a baleset-megelőzés jegyében, gokart- és kerékpályos pálya, biztonságiöv-, illetve motoros szimulátor, továbbá katasztrófavédelmi programok, míg a gyermekeknek ugrálóvár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!