Sport

2016.12.27. 19:45

Most már a termekben pattog a labda

Megyei körkép - Veszprémben egy kör, Balatonfüreden pedig már egy bajnokság is lement a téli szezonban.

Heffler Péter

A megyében több településen is rendeznek téli teremlabdarúgó-bajnokságokat, sőt, például Balatonfüreden a futsalosok versengése már véget is ért.

Itt a Korona Panzió végzett az élen, megelőzve a Nívó, az Ada-Bau Favorit FC és az IN-Team együttesét. A megszokott téli terembajnokság harminckét csapat részvételével pedig január 7-én indul, ennek majd a városi sportcsarnok ad otthont.

A focikedvelőknek ilyenkor sem kell lemondaniuk időtöltésükről Fotó: Penovác Károly

Az előző évekhez hasonlóan idén is rendeznek téli teremlabdarúgó-bajnokságot a megyeszékhelyen, melynek a VFC-USE fedett műfüves pályája ad otthont.

A Veszprémi Szabadidő és Tömegsport Egyesület által szervezett bajnokságba hét csapat adta le a nevezését, a résztvevők körmérkőzéses rendszerben küzdenek december 17-től egészen február 11-ig.

Az első fordulóban ját-szották: Haszkovó-Fújtatók-Man at Work 4:9; Anda Festékáruház-Hetek.hu 8:3; Porzsákcentrum.hu - Posta 8:0.
Következik január 7-én a második forduló.

A párosítások és időpontok: Posta-Anda Festékáruház 15.00; Hetek.hu-Haszkovó 16.00; Fújtatók-Man at Work-Sárga Angyalok 17.00.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!