Sport

2017.02.28. 16:15

Kiválóan szerepeltek a Veszprémi Úszó Klub utánpótlás-versenyzői

Veszprém - Egyéni csúcsokat úsztak a Veszprémi Úszó Klub (VÚK) utánpótlás-versenyzői a fővárosi Tüske uszodában megrendezett viadalon.

B. Virág Rita

Az utánpótlás-viadalon négyen álltak rajtkőre: Gombás Médea, Nagy Boglárka, Presits Janka, Straszewski Márton 100 méter háton és 200 méter vegyesen tette próbára tudását. Hudi Zsanett tanítványai remekül helytálltak az erős mezőnyben, és egytől egyig egyéni csúcsot úsztak.

Hudi Zsanett és tanítványai a Tüske uszodában rendezett versenyen nagyszerűen helytálltak, egyéni rekordok születtek Fotó: VÚK

Győrben első alkalommal rendezték meg Scitec Maraton elnevezésű úszóversenyt, ahol a VÚK-ot Mürkli Márton és Páll Sebestyén képviselte. A megméretésre 12 egyesület közel száz úszója nevezett. Mürkli Márton korcsoportjában, 1500 gyorson aranyérmet szerzett, míg Páll Sebestyén ugyanebben a számban hatodik lett. Mindketten Balog János tanítványai.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!