Sport

2017.04.07. 17:25

Felnőtt kapus nélkül áll ki a BKSE a Csurgó ellen

Balatonfüred - Mindkét felnőtt kapusát, Fazekas Nándort, illetve Radivoje Ristanovicot is nélkülözni kénytelen sérülés miatt a férfi kézilabda NB I-ben vasárnap a Csurgóra látogató Balatonfüredi KSE.

B. Virág Rita

A BKSE legutóbb kifejezetten meggyőző teljesítménnyel fektette két vállra a kiesés elől menekülő Balmazújvárost (29:25).

- Tartottunk a mérkőzéstől, főleg azért, mert sok nehézséggel küzdünk. Zdolik, Fazekas is sérüléssel bajlódik, Győri pedig azért nem tud helyrejönni, mert újra és újra félsérülten kénytelen vállalni a játékot. Viszont ettől függetlenül remekül kézilabdázott - összegzett Csoknyai István, a fürediek szakvezetője.

A balatoniak számára vasárnap folytatódik a bajnokság, Csurgóra látogatnak. A találkozó meglehetősen szokatlan időpontban kezdődik, 12.15 órakor.

- Eredetileg a tv közvetítette volna a találkozót, aztán meggondolta magát, de a módosított időpont megmaradt. Ez azt jelenti, hogy elég korán el kell majd indulnunk - hangsúlyozta a tréner.

Csurgón kőkemény meccs vár Kemény Lászlóékra Fotó: Balogh Ákos

A Fürednek egyébként lenne miért visszavágni a Csurgónak, hiszen a Magyar Kupa négyes döntőtől épp a Sótonyi László irányította legénység ütötte el.

- Annak ellenére, hogy feltehetően ifikapusokkal vágunk neki az ütközetnek, nagyon fontos számunkra a két pont. Ahogy a Csurgónak is, ha szeretne odaérni a negyedik helyre. Ezer sebből vérzünk, ráadásul a csütörtöki edzésen Semenov Jurijnak is letört egy csontdarab az ujjáról, rögzítő kötést kapott, és ebben a szezonban már nem léphet pályára. Persze a rangadó attól még rangadó, és bármi megtörténhet - mondta Csoknyai mester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!