Sport

2017.06.06. 18:59

Futsal: Vereség a végére

SZOMBATHELY, VESZPRÉM Vereséggel zárta a 2016/2017-es szezont az 1. FC Veszprém a futsal NB I felsőházában. A bakonyiak kedd este a Haladás otthonában maradtak alul.

Horváth Gábor

Haladás-1. FCV 7:4 (4:1)

Szombathely. V.: Gál. Haladás: Sásdi - Gyurcsányi, Öreglaki, Sipos, Vidák. Csere: Gyimesi, Matyi, Bencsik, Tóth, Hajmási, Horváth P., Németh E., Halmos, Németh P. Edző: Turzó József.

1. Futsal Club Veszprém: Spandler - Hoffer, Erdősi, Püspök, Bognár. Csere: Tatai, Petróczi, Tar, Sárdi, Boromisza G., Boromisza D., Finta. Edző: Madarász János.

Gólszerző: Gyurcsányi (8., 36.), Sipos (8.), Öreglaki (8.), Vidák (13.), Horváth P. (24.), Halmos (34.), ill. Finta (16., 40.), Petróczi (32., 38.).

Szezonbeli utolsó mérkőzésén a Haladás otthonába volt hivatalos a veszprémi együttes, amely két vereség után állt: 3:1-re kikapott Dunaújvárosban, majd hazai környezetben alulmaradt (2:4) az MVFC-Berettyóújfaluval szemben.

Az idény végére korábbi formáját visszanyerő Haladás az utolsó előtti körben bravúros szerepléssel 4:0-ás sikert aratott a Dunaferr csapatának otthonában.

A mérkőzés sokkolóan kezdődött a vendégek számára, hiszen a hazai alakulat a 13. percben már 4:0-ra vezetett. Finta szépített, s több gól már nem is esett a félidőben.

A pihenőt követően ismét a Haladás volt eredményes, amely uralta a meccset, igaz, a véghajrában az 1. FCV két találattal kozmetikázni tudta az eredményt. A második játékrész így döntetlenre végződött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!