Sümeg

2006.07.14. 02:28

Gondozzák,szépítika tömbházakat

Veszprém (kzs) - A Lokálpatrióták Egyesülete emlékplaketteket és ajándékot adott át több kategóriában a város- szépítő, virágosító tevékenységért szerdán a Gourmandia étteremben.

Mórocz Zsolt

A Lokálpatrióták Egyesülete tízezer egynyári virágot osztott szét idén társasházak számára. A panel- és tömbházaknál a legszebb utca, legszebb erkély, balkon és ablak kategóriában értékelte az egyesület az ötvenöt indulót. Külön elismerésben részesült Juhász Imréné és Savalecz Jánosné az építőmunkások tiszteletére állított emlékmű rózsakertjének ápolásáért. Pál Béla országgyűlési képviselő köszöntötte a résztvevőket, és elmondta, egy utcáról, házról, városrészről az emberek a látottak, az első benyomás alapján alakítják ki véleményüket. A tiszta, szép, gondozott és virágosított utcák, erkélyek a lakók munkáját dicsérik, akik tudják, hogy felelősséggel tartoznak környezetükért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!