Sümeg

2007.04.06. 02:28

Pártbeszéd helyett párbeszéd

Veszprém (hgy) - A gazdasági ügyekért felelős alpolgármester szerint Katanics Sándor szocialista képviselőnek nem a médiát, hanem a hivatalát kellene megkeresnie problémáival.

Halmos György

Erről Czaun János sajtótájékoztatón beszélt. Az alpolgármester úgy látja, hogy néhány képviselő a médiában próbál üzenni az egyeztetés helyett, így próbálja elveszett népszerűsége morzsáit visszaszerezni. - Az új városvezetés mindenkit meghallgat, hiszen Veszprém egésze fontos - hangsúlyozta. Hozzátette ugyanakkor: a párbeszéd nem jelent automatikus fejlesztést, hiszen a város idei költségvetése félmilliárd forinttal szűkösebb lehetőséget nyújt az állami megszorító intézkedések miatt, amit Katanics Sándor is megszavazott a parlamentben. Czaun János szerint nem várható el, hogy mindenről tudjanak a választókerületben, főleg akkor, ha nem mondják el igényeiket. Katanics Sándorral kapcsolatban úgy fogalmazott: megkérdőjelezhető, hogy mennyire alkalmas területi képvise-lőnek, aki maga is a köz-gyűlésen csodálkozik rá a költségvetés bizonyos - saját választókerületeit érintő - tételeire. Úgy vélekedett: ha a képviselő továbbra is csak a sajtó útján szeretné képviselni Kádártát, és továbbra sem hajlandó tárgyalni a városvezetéssel, akkor inkább mondjon le erről a feladatáról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!