Sümeg

2007.07.13. 02:29

Nem kellett pályáztatni

Veszprém (vd) - Nem kellett volna közbeszerzési pályázatot kiírni az Aditus Tanácsadó és Szolgáltató Kft.-vel kötött szerződés megkötése előtt - állítja a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

Varga Domokos Péter

Göttlinger László lapunkhoz eljuttatott közleményében azt írja, az Aditus Tanácsadó és Szolgáltató Kft.-vel kötött szerződés a közbeszerzési értékhatár felét sem éri el. Kifejti azt is, hogy amennyiben az Aditus a pályázat elkészítése kapcsán túllépné a közbeszerzési összeghatárt, azaz az egybeszámítási szabályok szerint a sikerdíj meghaladná a közbeszerzési értékhatárt, úgy természetesen közbeszerzési eljárást folytatnak le.

A szocialisták arról az állításáról, miszerint a szerződés aláírása egy igazgatósági tag utasítására történt, azt közölte, a 2007. májusi közgyűlésen szó szerint ezt nyilatkozta: igazgatósági határozat született . Erről a polgármesteri hivatalban megőrzött jegyzőkönyv is tanúskodik.

Végezetül a vezérigazgató megjegyezte, a Közüzemi Szolgáltató Zrt. az érvényes igazgatósági határozatokat eddig is és ezután is betartja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!