Sümeg

2009.02.19. 03:28

Vidám farsangi táncdalfesztivál

Veszprém (bkr) - A magánénekes tanulók hagyományos farsangi matinéját rendezték meg a napokban a Csermák Antal Zeneiskolában.

nincs nev

Nosztalgiázással indult a tizennegyedik farsangi koncert a zeneiskolában, hiszen a fiatalok színre lépése előtt a régiekre emlékeztek a szervezők. Az immár hagyományos matiné ezúttal a hatvanas évek jegyében zajlott, ami egyrészt a dalokban, másrészt a fellépők ruháiban volt észlelhető. Igaz, az idei farsang résztvevőinek legfeljebb a szülei élhették meg ennek az időszaknak a táncdalfesztiváljait, a fellépőkön ez korántsem látszott. Fergeteges hangulatot, igazi farsangi vidámságot varázsoltak a zsúfolásig megtelt nagyterem közönsége elé. Bárki úgy érezhette, egy táncdalfesztiválra csöppent a hatvanas években. A középiskolás és egyete-mista énekeseket zongorán (Győrfi Judit és Királyné Öcsi Krisztina), nagybőgőn (Mozsdényi György), dobon (Szerdahelyi Károly) kísérték, fel-idézve a korszak hangzásvilágát és hangulatát. A fiatalokat Ötvös-Cseke Noémi, Ötvös Károly és Tamás Endre készítette fel. A rendezvény sikeréért sokat tettek a zeneiskola dolgozói is, akik nagy lelkesedéssel készítették a díszletet, hogy idén is igényes, vidám környezetben kezdődhessen meg a farsangi szezon a zeneiskolában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!