Sümeg

2014.06.28. 21:57

Kőrösi Szilvia a ll. Sulik Szépe verseny győztese

Sümeg - A békéscsabai Kőrösi Szilvia nyerte a ll. Sulik Szépe, középiskolás lányok számára meghirdetett szépségversenyt.

Tisler Anna

Második a nagykátai Turzó Fruzsina, harmadik a kalocsai Szabó Csilla lett. A versenyre meghívást kapott a tavalyi győztes, Egyed Sára is. Sára huga, Kíra a verseny különdíjasaként ajándékot kapott. A döntőt, amelyre 15 megye győztese érkezett meg, szombaton este tartották Sümegen. A verseny ötletgazdája a sümegi Bándi András. A középiskolás lányok egy honlapra töltötték fel a fotóikat, majd minden megyéből és a fővárosból a legtöbb szavazatot összegyűjtött versenyző kapott lehetőséget arra, hogy részt vegyen a döntőben. A meghívást tizenöten fogadták el. Megyénkből a Veszprémben élő Kovácsics Virág a Vetési gimnázium spanyol tagozatos diákja jutott a legszebbek közé.

Kovácsics Virág Veszprémből érkezett a versenyre, Fotó: Tisler Anna

A 15 éves Virágtól megtudtuk, hogy kiskora óta érdekli a divat, a szépségversenyek, a divatbemutatók világa, de most először jelentkezett szépségversenyre. Tudta, hogy barátai, iskolatársai rá szavaztak, mégis meglepődött, amikor a verseny előtt néhány nappal értesítették őt, hogy bejutott a döntőbe. Virág számára a szépségipar csak kedvtelés, ugyanis jogi pályára készül. Középiskolás évei alatt több idegen nyelvet szeretne elsajátítani, és nyelvvizsgát tenni.

Turzó Fruszina, Kőrösi Szilvia, Szabó Csilla Fotó: Tisler Anna

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!