Sümeg

2014.09.06. 12:30

Megújult épületek várták a diákokat

Sümeg - Megújult tantermek, folyosók, vizesblokk várta a diákokat szeptember elsején a Ramassetter általános iskolában és a Kisfaludy gimnáziumban.

Tóth B. Zsuzsa

A nyári szünidőben a város tulajdonában álló Közszolgáltató Kft. munkatársai dolgoztak azért, hogy az általános iskolások és a gimnazisták megszépült környezetben kezdhessék meg a 2014-2015-ös tanévet. A tanévnyitón a diákokat és a pedagógusokat mindkét intézményben a város nevében Rátosi Ferenc köszöntötte. A polgármester elmondta, sikereket csak az tud elérni, aki már az első naptól komolyan veszi a tanulást.

Pintérné Németh Bernadett tanítónő Szivárvány táncegyüttes maxi csoportja is szerepelt a tanévnyitón (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

Bebesi Józsefné az általános iskola igazgatója arról szólt, hogy az érdeklődő diákokat az új tanévben is a tanórákon kívül számos szakkör, sportolási lehetőség várja. Szeidlné Lakos Éva,a Kisfaludy gimnázium igazgatója az ünnepségen felsorolta az intézmény alapítványai, a város, az öregdiákok valamint a vállalkozók által alapított díjakat, amelyekkel a jól teljesítőket jutalmazzák. Mindkét intézmény diákjait és tanárait köszöntötte Monostori István, a tankerület nemrég kinevezett igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!