Kedves diákok! Kedves szülők!

A Napló idén is meghirdeti a Színötös akciót. Bemutatjuk azokat a Veszprém megyei általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették az évet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva a szüleik segítségével jelentkeznek felhívásunkra. Arra biztatunk tehát benneteket, csatlakozzatok a színötösök csapatához! Jelentkezéseket az alsó tagozatos szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

Ha idén, a járvány helyzetre való tekintettel, az iskola nem rendez bizonyítványosztást, a bizonyítvány fényképe helyett elfogadjuk a gyermek Kréta rendszerben bejegyzett év végi osztályzatairól készült képernyőfotókat is.

A jelentkezési határidő 2020. július 6. 14.00 óra.

A beérkező és a feltételeknek megfelelő, színötös bizonyítvánnyal rendelkező gyerekek fotóit és adatait július 10-től a Naplóban és a veol.hu-n közöljük.

Legyünk büszkék megyénk színötös tanulóira!

Büszkeségeink: íme a 2019-es színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Napló július 12-i számában jelent meg: ide kattintva tekintheti meg.

A második csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Napló július 13-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A harmadik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Napló július 15-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A negyedik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Napló július 16-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

Tavalyi büszkeségeink: íme a 2018-as színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Napló július 10-i számában jelent meg: ide kattintva tekintheti meg.

A második csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Napló július 12-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A harmadik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Napló július 13-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A negyedik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Napló július 16-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.

A ötödik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Napló július 17-i számában jelentek meg: ide kattintva tekintheti meg.